Dhealing How to Feng Shui 2018~Tai Sui Prayer~ Pasul 1~Rugaciunea Tai Sui.

2013taisui

Buna ziua Tuturor!🙂

Maestrul atan a lansat ieri lista pentru Rugaciunea catre Tai Sui, zeul  anului 2018 asezat in Nord. Mentionez aici, pentru noii membri, ca aceasta ceremonie nu are nicio legatura cu vreo credinta religioasa, este doar una dintre practicile unei filozofii sau a unui mod de viata vechi de peste 4.000 ani.

Subliniez, de asemenea, ca ORICINE este binevetit pentru a solicita aceasta rugaciune GRATUITA oferita de Maestrul atan. Iata mesajul Maestrului in traducere:

  „Sunt foarte bucuros ca, in ultimii cativa ani, tehnicile Feng Shui Dhealing au ajutat atat de multi membri ai forumului dar si rude sau prieteni ai acestora in stradania lor de a-si face viata mai buna, mai linistita. Stau marturie experientele povestite de membri nostri.

In 2018, sper ca tehnicile Dhealing sa va ajute odata in plus sa aveti un an mai bun, cu mai multa prosperitate si fericire. Aceste tehnici sunt cu adevarat unice pentru 2018, acoperind cele 9 sectoare ale casei.

RUGACIUNEA CATRE TAI SUI

Toti membri forumului, familia lor si prietenii acestora sunt invitati sa ceara aceasta rugaciune pentru 2018.

Am conceput aceasta ceremonie in asa fel incat sa fie deosebit de puternica, PENTRU CA…

Voi, familia voastra si prietenii sa va bucurati de protectia si sprijinul lui Tai Sui in mai multe domenii ale vietii, mai ales in sanatate si prosperitate.

Daca va mutati in alta casa, sau cand calatoriti, sunteti in continuare protejati si sprijiniti de Tai Sui.

Daca fara sa stiti, l-ati infruntat pe Tai Sui, aceasta rugaciune va va proteja.

In ultimii cativa ani, am asezat CSM, Pi Yao si monedele Trinity 3 in anumite sectoare si acestea au fost foarte curate si auspicioase. Tai Sui, regele  anului a fost foarte multumit in ultimii cativa ani cand l-am invitat in casele noastre, sper sa fie si in 2018.

Am avut peste 60,000 de persoane in 2011-2017 care au solicitat sprijinul lui Tai Sui. Va invit sa nu omiteti aceasta rugaciune, este gratuita!

Master atan” 17.01.2018

Puteti sa va lasati numele fie aici, dupa modelul de mai jos si eu va voi include pe lista din Tai Sui Prayer Room, sau puteti vizita Forumul Maestrului atan si sa va postati cererile acolo, dupa modelul urmator, fara alta specificare, liniuta sau numerotare a persoanelor:

babi~~~Romania

 Va doresc ca remediile FS sa va faca viata mai imbelsugata si mai fericita. Cu tot dragul, babi🙂

dog-17