Dhealing How to Feng Shui 2013~God of Wealth Prayer~ Staturile Maestrului atan 2013~Pasul 2~Ceremonia Zeului Prosperitatii 2013

1-1203150T5552A

 Buna ziua tuturor! 🙂

Readuc in atentia celor care s-au inscris pentru Ceremoniile de Eliberare a Pasarilor, datele privind ritualul care s-a efectuat si anul trecut, precum si remediile de prosperitate pe care, daca le confectionati, Master atan le va activa in seara de ajun.

CEREMONIA ZEULUI PROSPERITATII- 2013

Spunem bun venit si invitam in casele noastre Zeul Prosperitatii in seara de Ajun a Anului Nou Chinezesc, 9 Februarie 2013.

Binecuvantarile Zeului Bogatiei vor energiza in primul rand Sud-Estul casei, dupa Scoala Busolei sector al bogatiei si prosperitatii.

In anul 2013, Zeul Prosperitatii va binecuvanta, de asemenea, toate cele patru puncte cardinale principale, ceea ce va atrage multa prosperitate, noroc si succes. Aceasta tehnica este foarte eficienta pentru cei care s-au inscris pentru ceremoniile pentru casa si/ sau afacere.

Asezati deci, in SE casei sau al oricarei incaperi,  un bol al prosperitatii, din sticla sau ceramica cu capac ( poate fi si un borcan foarte curat).

 Acest recipient  trebuie sa fie in locul indicat intre orele 7-11 pm, ora locala, in  9 Ferbruarie 2013, seara de ajun a Anului Nou Chinezesc. Puteti aseza recipientul precum si celelelte obiecte de mai jos si inainte de ora locala 7 pm, in caz ca nu sunteti acasa la ora respectiva. Folosim acest recipient  pentru a pune in el, lunar, o bucatica de hartie pe care veti scrie dorinta pe care doriti sa o activati ca sa se indeplineasca. Fiecare membru al familiei poate scrie o dorinta, pe biletele separate. Nu se pot scrie dorintele prietenilor/ cunoscutilor.

MASA PROSPERITATII

Iata un exemplu de masa a prosperitatii, facut de colega noastra choesf:

God of Wealth Prayers 2012

Sau cel facut de Master:

wealth water 

Asezati un servet/ fata de masa rosie ( culoare norocoasa), la 7 pm sau mai devreme, pentru cateva ore in Sud-Est. Pe aceasta masa/ dulap sau alta suprafata mai puteti pune pentru energizare urmatoarele obiecte:

– toate plicurile rosii cu 3 monede, inclusiv cele pe care doriti sa le faceti cadou.

 – cardurile bancare si alte documente legate de bani:  cecuri de incasat, alte documente cu care puteti incasa bani. Facturi bancare sau pentru servicii pe care le-ti achitat déjà, pentru ca in mod simbolic sa aveti intotdeauna bani ca sa le platiti.

– apa de baut: minerala sau plata, dar si de la robinet, sucuri de fructe. Asezati cate flacoane doriti; apa imbuteliata in flacoane de plastic este foarte potrivita. ACEASTA ESTE APA PROSPERITATII!

 –  fructe, seminte  ( citrice sau alte fructe rotunde, fructe uscate in ambalaj rotund, asa cum le gasiti in supermarket, amestec de seminte in ambalaj rotund sau intr-un bol: nuci, alune migdale, susan, fistic etc.

– remedii ale prosperitatii: Pi Yao s.a.

– fotografii individuale/de familie

– portofelul deschis cu bani in el

– orice alt obiect care pentru voi este legat de prosperitate si success ( puneti la lucru imaginatia, nu puteti gresi! )

APA PROSPERITATII:

Asezati oricate flacoane doriti pe aceasta masa, daca nu aveti loc, puteti pune alaturi. Puteti chiar sa puneti mai multe baxuri sau flacoane de 5 L. Ambalajul nu conteaza, dar sa fie apa potabila pentru ca veti putea s-o beti cate o inghititura inainte de a porni sa realizati un lucru important pentru voi, sa udati plantele, sa stopiti rufele de calcat etc.

REMEDIUL PROSPERITATII CREAT DE MASTER ATAN

wealth cure

– luati un borcan de 400- 500 ml cu capac

– umpleti-l cu apa potabila

– legati pe el un plic rosu cu monede asa cum vedeti in imagine.

Puteti face mai multe astfel de borcane pe care sa le asezati in punctele stelelor aducatoare de prosperitate: Nord, Nord-Est, Nord-Vest, Sud. Cei care ati solicitat ceremonia pentru afaceri, puteti sa faceti acasa astfel de borcane pe care, dupa seara de ajun sa le duceti la birou/sediul firmei/locul de munca unde vor ramane pana la anul.

OBSERVATII:

– aceasta tehnica este valabila doar pentru cei care s-au inscris pentru una sau toate Ceremoniile de Eliberare a Pasarilor.

 – daca nu ati folosit toata apa prosperitatii activata anul trecut, puteti     sa faceti cu ea urmatoarele: s-o beti, sa udati cu ea plantele, sa stropiti hainele inainte de a le calca, sa limpeziti cu ea remediile Feng Shui cand le curatati pentru Anul Nou.

 – peste cateva zile: amanunte despre tehnica de implinire a dorintelor.

Master atan

15 Ianuarie 2013”

Daca aveti nelamuriri, intrebati! Va doresc success si multa prosperitate, cu tot dragul,  babi 🙂

276519_477642205601557_556381303_n

Reclame

18 comentarii

 1. Codruta said,

  ianuarie 18, 2013 la 08:45

  Buna dimineata!
  Babi,am cateva nelamuriri:
  -bolul prosperitatii va trebui etalat la vedere sau il putem pune si pe jos,undeva sub o mobila din SE? Ma gandesc la faptul ca,fiind un borcan cu niste bucatele de hartie in el,nu e prea estetic…
  -trebuie sa nu fie deranjat pe tot parcursul anului?
  -ce marime trebuie sa aiba acest borcan folosit drept bol al prosperitatii?
  -remediul prosperitatii ,de asemenea,trebuie pus la vedere?
  Multumesc,Babi.

  • babi said,

   ianuarie 18, 2013 la 14:02

   1.Vom primi ulterior instructiunile despre aceasta tehnica noua.
   2. Nu cred ca trebuie sa fie mare tinand cont ca in fiecare luna ne vom schimba dorinta si deci biletelul.
   3. Remediul prosperitatii va trebui sa stea la vedere, dar inca nu stiu unde. Anul trecut a stat langa Pi Yao…rabdare! 😉

 2. maria said,

  ianuarie 18, 2013 la 12:58

  Buna ziua BABI,

  Doresc sa te intreb daca in acest recipient al prosperitatii trebuie sa punem biletele cu dorintele noastre chiar din momentul in care il asezam in S E pentru binecuvintarile lui MASTER ATAN.

  Multumesc BABI.

 3. babi said,

  ianuarie 18, 2013 la 13:58

  Buna Maria! Instructiunile despre tehnica indeplinirii dorintelor le voi publica in momentul cand ne anunta Master…in orice caz la timp. Te rog, putintica rabdare! 😉

 4. maria said,

  ianuarie 18, 2013 la 15:01

  Multumesc BABI draga, eram cam nedumerita si de aceea am intrebat.

  MARIA
  PUTICI

 5. babi said,

  ianuarie 18, 2013 la 15:36

  NO PROBLEM, PUP 🙂

 6. Lincs Daniela said,

  ianuarie 20, 2013 la 16:14

  Buna Babi!

  Doresc sa particip la Ceremonia de Eliberare a Pasarilor, si daca se poate sa-mi trimiti un ms telefonic cu nr. contului,ca PS meu este defect si-mi este greu sa urmaresc e-mailul.Tel 0476607891.

  Multumesc f .mult! Astept un sm!

 7. sindura35 said,

  ianuarie 23, 2013 la 00:12

  babi si aiki am o intrebare…ceremonia de afaceri a fost sau va urma in curand ????,,ptr ca am citit acum si am vazut scris ca ,,,,cei care ati cerut ceremonia de afaceri ,,,etc

 8. babi said,

  ianuarie 23, 2013 la 10:34

  Toate ceremoniile, patru la numar, se vor face esalonat in perioada 10-24 Februarie! Tu trebuie doar sa faci CSM si sa pui Pi Yao la locul lor inainte de aceasta data si sa faci aceea masa a prosperitatii in seara de ajun. Tot in seara de ajun Master va face aceea ceremonie de invitare a Zeului Prosperitatii in casele noastre, gratuita pentru cei inscrisi!

 9. Codruta said,

  ianuarie 29, 2013 la 19:31

  Buna seara,Babi!
  Pi Yao il putem aseza pe masa si daca a fost activat inainte?

 10. babi said,

  ianuarie 29, 2013 la 21:02

  Nu punem Pi Yao pe masa! Il aswzam si activam in SV cu plicul cu monede sub el. Ceremonia il va atinge acolo. 🙂

 11. Codruta said,

  februarie 5, 2013 la 07:54

  Buna dimineata,Babi!
  Remediul prosperitatii a lui master Atan(sticluta cu plicul cu monede) il putem aseza si langa Pi Yao dupa 9 febr.?Si ce facem cu apa din aceasta sticluta? O folosim ca pe apa prosperitatii?

  • babi said,

   februarie 5, 2013 la 10:46

   Acest remediu se pune obligatoriu langa Pi Yao si ramane acolo, pentru a atrage norocul de bani, un an de zile. Doar il stergi de praf fara sa-l misti prea mult!

   🙂

 12. angyal said,

  februarie 11, 2013 la 21:21

  Babi, revin cu intrebari…
  Remediile lui Master Atan, borcanele cu plic, se pun langa Pi Yao? Sau trebuie asezate in N, NV, NE sau S?
  Din fructele si semintele care au fost pe masa prosperitatii pot sa ii dau si iubitului meu, avand in vedere ca nu locuim impreuna?
  Multumesc mult! 🙂

 13. babi said,

  februarie 11, 2013 la 21:33

  Borcanul cu plic se pune langa Pi Yao. Daca ai mai multe poti sa pui in SV altei incaperi, al biroului dar nu poti sa dai altcuiva. Poti sa imparti fructele si semintele cu cei dragi… 😉

 14. angyal said,

  februarie 11, 2013 la 21:37

  Iti multumesc mult, Babi! 🙂

 15. angyal said,

  februarie 11, 2013 la 21:40

  Am facut doua borcane. Dar in SV nu pot sa asez decat in sufragerie, dar acolo am calculatorul sau in dormitor (unde nu dorm, stii).
  Ce ma sfatuiesti? Sa le pun pe amandoua langa Pi Yao? Deocamdata asa stau…

 16. babi said,

  februarie 11, 2013 la 21:47

  Pune-le langa Pi Yao. 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: