Dhealing Feng Shui tips for 2011~Remediile Dhealing pentru anul 2011

Buna seara, dragi prieteni! 😀

Va anunt cu bucurie ca Master atan a inceput sa publice pe forumul sau seria de articole menite sa ne ajute in pregatirea locuintei pentru Anul Nou Chinezesc. Va ofer, in traducere, primul articol din aceasta serie care cuprinde lista remediilor necesare si serviciile Feng Shui oferite de moderatori. Articolul in original il gasiti aici:

http://www.dhealing.com/tmenu/dfst2011.html

Remediile Dhealing pentru anul 2011

1. Cura cu Sare si Monede – avem nevoie de o CSM in Nord.

2. Cura cu Sare, Monede si Cristal ( ametist neslefuit, nu mai mare de 2 cm) il vom pune in Est.

3. Monede norocoase legate cu snur rosu – avem nevoie de 3 seturi obligatorii: pentru remediul de prosperitate, cu Pi Yao si in poseta/ portofel. Cele de anul trecut se pot refolosi daca nu sunt ruginite sau rupte.

4. Monedele Trinity 3 – doua seturi sunt necesare in 2011: unul in Nord si unul Trinity 3 Special. Cele de anul trecut se pot refolosi daca nu sunt ruginite sau rupte.

5. Un Cactus pentru Protectia fiecarei bai. Cei de anul trecut pot fi folositi in continuare daca sunt sanatosi.

6. Muntele pentru Dormitor – deasupra fiecarui pat. Cei de anul trecut se pot refolosi daca nu sunt decolorati sau murdari.

7. Un Pi Yao in casa si unul in masina. Cei de anul trecut pot fi refolositi daca nu sunt rupti sau ruginiti.

8. Muntele pentru Cariera – unul in Nord. Cel de anul trecut se poate refolosi daca nu este decolorat sau murdar.

9. Wu Lu pentru sanatate – unul langa fircare pat. Cele vechi se pot refolosi daca nu sunt coclite sau rupte.

Servicii Feng Shui:

1. Diagrama casei – din experienta mea, este foarte important sa fie facuta corect. Beneficiile remediilor Feng Shui vor fi maxime pentru toata familia daca locul lor va fi determinat cu exactitate. Katarina este expertul nostru in diagrame.

2. Bazi/ Four Pillars ( Phat Chee) – Cei Patru Piloni ai destinului – stiind ce ti s-a harazit in momentul nasterii poti creste sansele realizarilor multiple si a unei vieti implinite cu multe beneficii si mai putine obstacole. De ce sa nu  faci lucrurile potrivite la momentul potrivit ca sa eviti dezamagirile si pericolele atunci cand nu-ti surade norocul. Puteti sa va adresati lui phoenix188.

3. Determinarea stelei prosperitatii – de multe ori vrem sa stim care este locul potrivit pentru arteziana de camera, piscine etc. Asezarea corecta a acestor elemente de Apa poate sa va aduca mult noroc de prosperitate. Acest serviciu va determina locul Stelei 8 a prosperitatii in locuinta voastra. Este un serviciu oferit tot de phoenix188.

4. Dhealing Romania – Sunteti bineveniti sa vizitati Dhealing Romania, website mentinut de moderatorul Dhealing, Rozalia.

5. Dhealing Forum – forum de discutii Feng Shui, activari, fotografii.

Ma alatur Maestrului atan in a va dori succes in amenajarea casei si un an mai bun decat cel care se va termina curand. Daca aveti intrebari, va respund

cu tot dragul, babi 😀


5 comentarii

 1. Monica Barbulescu said,

  Ianuarie 7, 2011 la 15:45

  Draga Babi.

  Asa cum in ultimii doi ani am scapat cu bine de multe griji cu ajutorul remediilor Feng – Shui , as dori sa continui si in acest an.
  Te rog sa-mi trimiti niste detalii in legatura cu plata.
  Te pup cu mult drag : Monica

 2. ELENA said,

  Ianuarie 23, 2011 la 16:03

  draga babi referitor la remedii ,te rog sa ma ajuti putin,,,,eu am sufrageria,,anplasata in zona de est a casei..in sufragerie mai pe larg living,,am 2 canapele purpurii pe cadre de inox,,intre canapele o feriga imensa si o veoza piramida de 1 metru din banbus,,covoare bej cu un mic desen purpuriu in covor covoarele sant ovale,,,pe peretele SUDIC a living am un fototapet,,3D,tridiminseonal cu lalele rosi galbene roz portocali cu iarba si copaciisi o mica cabana tapetul e superb ..masuta din living e din sticla cu inox,,biroul tot din sticla cu inox se afla pe ESTUL living biroul eu stau cu spatele la EST ,,pe EST mai se afla o masuta inox sticla care pe ea se afla multe plante naturale,,si o colivie cu un CANAR care imi tine serenade toata ziua ,geamurile din living dau spre EST am mullta lumina ,perdele bej,,tot aici pe EST se afla balconul inchis cu termopan din aluminiu,,si pe balcon am frigiderul,,,pe EST ,crezi ca creaza probleme 5 GALBEN SI MARELE JUPITER ,daca las frigiderul pe EST ,,te rog sa-mi spui daca trebuie sa mut si cananarul din EST ,si daca trebuie sa schinb locatia biroului,,,pe NORD am o comoda neagra care se afla plasma TV si combina muzicala,,telefonul si internetul modem,,3 plante ,,PE NORD EST se afla minibucataria aragaz chiuveta hota,,inox un dulap normal si un suport inox,,,,,intrare in casa e pe nord,,,lipseste coltu NORD VEST DIN APARTAMENT dar e copletat cu o oglinda mare pe hol intrare si alte oglinzi pe un stalp in living,,baia se afla pe SUD,, asa cum ai spus am pus CATCTUS care l-ai activat,,,pe VESTUL AP se afla dormitorul mobila are culuare albastru marin cu oglinzi pe sifoner reflecta patul perdea albastru cu alb,,,balcon pe VEST mare inchis ,,mutumesc pt tinpul acordat,,si te rog sa-mi spui daca trebuie sa fac modificari pe EST,,unde se afla LIVING,,cum am spus pe EST am mult inox si zugreveala peretilor e alba,,o zi minunata

  • babi said,

   Februarie 19, 2011 la 13:11

   Nu pot sa=ti fac Feng Shui dupa acesta descriere, fara plan si nici nu e locul potrivit.

   Imi pare rau. 😦

 3. elena said,

  Februarie 19, 2011 la 09:19

  draga babi poti sami trimiti munti dormitor si din nord..cu drag elena o zi minunata cu toate ca polua si e urat,,sa ai o zi senina

 4. babi said,

  Februarie 19, 2011 la 13:10

  Master n-a iesit inca cu aceste tehnici. Le vei primi la momentul potrivit. 😀


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: