Master atan’s Crystal Trinity 3 Coins ~ Remediu pentru Sanatate si Protectie

Crystal Trinity 3 Coins (CT3)

Buna ziua tuturor!  🙂

Cand e vorba de sanatate, cred ca fiecare dintre noi dorim sa incercam orice ca sa o pastram. Exista o multime de boli care in ultima vreme trec atat de greu, cu tratamente repetate, boli care nu mai reactioneaza ca de obicei la anti-inflamatoare sau antibiotice.


De ce sa nu prevenim aceste boli, cand este mult mai usor decat sa le tratam?


Incepand din 7 iulie si pana in 6 august,Stelele Zburatoare, in Feng Shui, si-au dublat puterea. Stiti ca exista stele anuale care isi schimba locul doar de Anul Nou Chinezesc, si stele lunare care se muta in fiecare luna. Ei bine luna aceasta stelele lunare si cele anuale se afla in acelalasi sector. Steaua anuala 8, a bogatiei va fi dublata de steaua lunara 8, dublandu-se norocul, dar se dubleaza si steaua 5 a ghinionului sau steaua 2 a bolilor care se afla anul acesta in Vest.


De aceea m-am gandit sa va impartasesc informatiile despre o noua tehnica a Maestrului Atan pentru pastrarea sanatatii in care foloseste puterea elementelor si pe care a lansat-o  pe forumul sau aici:

http://dhealing.freeforums.org/new-health-and-protection-technique-t805.html

Acest remediu se numeste „Crystal Trinity 3 Coins” si foloseste cristale semipretioase cum ar fi ametistul, atat de eficient in tratarea problemelor de sanatate. Remediul a fost programat sau activat ca sa deschida o cale pentru energiile inconjuratoare, care ne vor ajuta in mentinerea sanatatii. Master Atan are ani multi de experienta in arta vindecarii si in practica Feng Shui.El a combinat cunostintele acumulate in cele doua domenii atunci cand a conceput acest remediu pentru sanatatea noastra. Cu atatea boli si epidemii „Crystal Trinity 3 coins” vine ca un remediu alternativ pentru pastrarea sanatatii.

Daca doriti sa comandati, contactati-ma! Va doresc multa sanatate. Cu tot dragul, babi 🙂


Iata acum informarea publicata de Master Atan despre aceast remediu unic :

Crystal Trinity 3 Coins” – remediul activat al Maestrului Atan pentru Pastrarea Sanatatii si Protectie

„Crystal Trinity 3 Coins” (CT3) este cea mai noua tehnica Dhealing pentru casa, birouri, centre de afaceri si de sanatate (clinici). Aceasta tehnica puternica a fos inventata de Master atan, ca rezulat al experientei sale indelungate in domeniul vindecarii si protejarii.

Pentru casa
Se recomanda sa puneti CT3 in Estul casei sau in Estul unei camere: dormitor, living, bucatarie. Asezat in camera de meditatie, rugaciune sau de tratament acest remediu asigura rezultate bune si o protectie puternica.


Pentru birou
Este bine sa puneti CT3 in Estul biroului sau in Estul unei alte camere. Aceasta va asigura un mediu sanatos pentru desfasurarea afacerilor.

Pentru centre de afaceri : fabrici sau ateliere mai mici, saloane de frumusete, centre de tratament s.a. – se recomanda in Estul locatiei pentru pastrarea sanatatii fizice si mentale.

– Energiile benefice ale acestui remediu vor asigura sanatatea si protejarea tuturor ocupantilor locatiei, inclusiv a plantelor si animalelor.
– Un singur set de CT3 ajunge pentru intreaga casa/ cladire.
– Poate fi asezat in orice moment, fara restrictie.
– Nu uitati sa asezati remediul cu cele patru ideograme spre exterior.
– Este bine sa nu puneti remediul deasupra locului unde va asezati, mancati, lucrati, dormiti sau circulati mult.

Master atan, 6 Iulie 2009

Anunțuri

2 comentarii

  1. LIA said,

    Iulie 10, 2013 la 18:56

    Ciao Babi. te rog frumos activare la Crystal T3
    Iulia – Italia – Crystal T3 in Estul Sufrageriei


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: